Profhilo

 

Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

 

Vad är PROFHILO?

 

Vår behandling med PROFHILO i Stockholm görs med en hyaluronsyra av högsta koncentration. Profhilo behandling är en ansiktsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet. Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO behandling någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

 

Hur fungerar PROFHILO?

 

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. Vår behandling med PROFHILO i Stockholm återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

 

Hur går PROFHILO behandlingen till?

 

PROFHILO är en ansiktsbehandling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

För optimerad resultat rekommenderas 2 behandlingar med en månads mellanrum.

Har du en fråga om botox?

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi finns tillgängliga på telefon, mail eller via formuläret som du hittar här.

Ansiktsbehandling